Umoya Health holistische massage   Holistische Massage

Umoya Health Holistische massage

Een holistische massage is meer dan een gewone ontspanningsmassage. Het gaat uit van een innerlijk bewustzijn dat jij als mens een eenheid bent van lichaam, ziel en geest. Jouw lichaam staat niet op zichzelf en reageert op emoties, gedachten en verlangens. Door mijn manier van masseren nodig ik je uit om met aandacht te voelen wat er is in jouw lijf en bewust daarbij te blijven. Wat heeft jouw lichaam je te vertellen…?

Sta even stil…. bij de plekken waar het goed voelt of juist niet.

Is het fijn als het aangeraakt wordt of juist niet…?

Bij een holistische massage hoeft er niets veranderd of weggemasseerd worden. Het is zoals het is. Maar dat wil niet zeggen dat er niks verandert! Bewustwording en acceptatie van wat zich aandient aan gevoelens, gedachten of emoties tijdens of na de massage zet vaak al een verandering ten goede in werking.

Door het lichaam aan te raken worden dus ook de geest en de ziel aangeraakt. Een holistische massage wordt met volle aandacht en zorg gegeven in een rustig tempo, zodat niet alleen het lichaam aangeraakt wordt maar ook de diepere lagen in jezelf. Tijdens de massage kan gebruik gemaakt worden van technieken uit de energetische massage, chakra-massage en/of holistische Pulsing.

HOLOS academie voor massagetherapie