Welke behandeling past jou?

Massage aanbod

Rust – Ruimte – Aandacht – Ontspanning

Welke behandeling past jou?

Of je nu komt om je lichaam meer of beter te ervaren of alleen om rust en ontspanning te ervaren.  Je bent in alle gevallen welkom. Ook als je meer serieuze lichamelijke klachten hebt en je vragen hebt over het waarom.

Ben je benieuwd naar hoe deze andere, meer lichaamsgerichte therapie, jou kan helpen bij  vragen over jezelf of het leven?  Met mijn kennis en ervaring luister ik graag naar je. Door coaching en te spiegelen wat ik zie kan ik je helpen te ontdekken wat je lichaam jou te vertellen heeft en wat er werkelijk ‘onderhuids’ aan de hand is. Hier aandacht aan geven en serieus te nemen gaat je meer richting geven en zorgt voor meer innerlijke balans.

Ga maar voelen wat de aanraking en deze manier van aanraking en massage met jou doet. Voor mij telt  dat jij je thuis en veilig genoeg voelt om jezelf te voelen. Tenslotte geef je je bloot, ga je zomaar liggen en geef je je over aan mij. Wees welkom met al je gedachten, gevoelens en zaken die je onrustig en onzeker maken. Je bent al goed zoals je bent, alleen je beseft het nog niet. In onderstaand massage aanbod vind je vast iets dat je aanspreekt.

Umoya Health holistische massages

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage is een massage die ik uitvoer met aandacht en met langzaam uitgevoerde massagetechnieken. Hierdoor ervaar  jij en je lichaam meer rust in je hoofd en lichaam. Soms voer ik dit uit in volledige stilte, maar soms gebruik ik, in overleg, ook rustgevende muziek of (live) klanken van wind-chimes, klankschaal of gitaar, waardoor je nog beter ontspant en je hoofd weer vrij wordt van gedachten.

Holos therapie

Holos therapie is een vorm, waarbij ik gebruik maak van langzaam en met aandacht uitgevoerde haptische, klassieke of bindweefsel massagetechnieken. Tijdens de massage vraag ik naar  je lichaamsbeleving en wat je daar precies voelt en beleeft.  Ik laat je hierdoor bewust voelen hoe het met je is in delen van je lichaam, die jou om aandacht vragen. Aanraking daarvan  kan je meer inzicht geven in dieper liggende thema’s. Soms maak ik gebruik van focussing als uitvraagtechniek, om je nog nauwkeuriger inzicht te geven in een ervaring. Het kan ook maar zo zijn dat ik je via holistisc pulsing meer laat ervaren waar het stroomt of stagneert in jouw lichaam.

Voetreflexzone massage

Voetreflexzone massage is een holistische massage, waarbij via massage, druk en warmte de gehele voet wordt afgetast en jou meer in contact brengt met eventuele blokkades in de rest van je lichaam. Ook de voetreflexzone massage gaat er dus vanuit, dat de mens als “geheel” behandeld wordt en niet alleen dat gedeelte van de voet waar de pijn of klacht zich bevindt. De voeten en handen bevatten immers de zenuwuiteinden van ons lichaam, die corresponderen met bepaalde delen van ons lichaam.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een indiaase holistische massage, die gericht is op het zacht in-masseren van een kruidenmassageolie in de diepere huidlagen van het totale lichaam. Hierdoor heeft de kruidenolie een smerende, ontspannende en medicinale werking. Door behandeling van de energiekanalen – de nadi’s – en de energiepunten genaamd marma’s, heeft de ayurvedische massage ook een energetisch aspect. Omdat de ayurvedische massage een gehele lichaamsmassage is, worden dus ook het hoofd en gezicht meegenomen, maar niet de meer intiemere lichaamsdelen.