Massage aanbod

Welke behandeling past jou?

Rust – Ruimte – Aandacht – Ontspanning

Of je nu komt om je lichaam beter te ervaren via een holistische massage of alleen rust en ontspanning wil ervaren via een ontspanningsmassage of ayurvedische massage, Je bent in alle gevallen welkom. Ook als je meer (fysieke) klachten hebt en vragen hebt over het waarom, of verlangt naar verlichting van pijn, ben je welkom voor 1 of meerdere sessies Holos therapie

Umoya Health holistische massages

Holistische massage

Bij een Holistische massage masseer ik je met aandacht en langzaam uitgevoerde technieken. Dat kan een klassieke, energetische of bindweefselmassage zijn. Soms ook  holistisc pulsing of een chakra massage. Mijn intentie is om jou hierdoor meer in contact te brengen met je lichaam en dat deel van je lijf dat (fysieke) klachten geeft. Ik masseer de pijn niet weg, maar breng je aandacht er naar toe. Hierdoor ervaar je beter hoe het daar is en wat je lichaam te vertellen heeft. Misschien ervaar je diepe rust en verlichting van pijn, maar wellicht ook emoties of gevoelens, anders dan je gedacht had.

Meer Lezen

Holos therapie

Holos therapie is een therapievorm, waarbij ik gebruik maak van holistische massage, dialoog, focussing en/of aanvullende (energetische) oefeningen. Tijdens de massage vraag ik naar  je lichaamsbeleving en wat je precies voelt en beleeft.  Ik help je hierbij bewuster contact te maken met delen van je lichaam, die om jouw aandacht vragen. HOLOS therapie is door de ‘hands-on’ benadering uniek en helpt door aanraking inzicht te krijgen in dieper liggende thema’s en overtuigingen, die verder aandacht kunnen krijgen in aanvullende gesprekken of coaching

Meer lezen

Ontspanningsmassage

Door langzaam met aandacht uitgevoerde massage ervaar  je meer rust in je hoofd en lichaam en ontspan je beter. Dat doe ik in volledige stilte,  maar vaak gebruik ik ook rustgevende meditatieve instrumentale muziek. De klanken nemen dan je gedachten mee, waardoor je beter ontspant, pijn verlicht wordt of verdwijnt en je hoofd weer vrij wordt van gedachten en mentale druk(te).

Meer Lezen

Voetreflexzone massage

Voetreflexzone massage is een holistische massage, waarbij via massage, druk en warmte de gehele voet wordt afgetast. Hierdoor kom je meer in contact met eventuele blokkades in de rest van je lichaam. Ook de voetreflexzone massage gaat er vanuit, dat de mens als “geheel” behandeld wordt. Je bent niet alleen dat gedeelte van de voet waar de pijn of klacht zich bevindt. Voeten en handen bevatten immers de zenuwuiteinden van ons lichaam, die corresponderen met delen van ons lichaam.

Meer Lezen

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een indiaase holistische massage, die gericht is op het zacht in-masseren van een kruidenmassageolie in de diepere huidlagen van het totale lichaam. De gebruikte kruidenolie heeft een ontspannende en medicinale werking. Door behandeling van de energiekanalen – de nadi’s – en de energiepunten genaamd marma’s, heeft de ayurvedische massage ook een energetisch aspect.

Meer Lezen