Welke behandeling past jou?

Massage en therapie aanbod

Rust – Ruimte – Aandacht – Ontspanning

Welke behandeling past jou?

Of je nu komt om je lichaam meer of beter te ervaren of alleen om rust en ontspanning te ervaren.  Je bent in alle gevallen welkom. Ook als je meer serieuze lichamelijke klachten hebt en je vragen hebt over het waarom.

Ben je benieuwd naar hoe deze, meer lichaamsgerichte benadering, jou kan helpen bij  vragen over jezelf of je leven?  Dan is HOLOS therapie wat voor jou. Met mijn kennis en ervaring luister ik graag naar je. Door coaching en jou te spiegelen in wat ik zie en hoor, help ik te ontdekken wat je lichaam jou te vertellen heeft en wordt je meer bewust wat er werkelijk ‘onderhuids’ aan de hand is. Door hier aandacht aan te geven ervaar  je meer overzicht, rust en richting.  Tevens zorgt het voor meer innerlijke balans.  In onderstaand massage aanbod vind je vast iets dat je aanspreekt.

Umoya Health holistische massages

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage voer ik uit met aandacht en  langzaam uitgevoerde massagetechnieken. Hierdoor ervaar  jij en je lichaam meer rust in je hoofd en lichaam en ga je beter ontspannen. Soms doe ik dat in volledige stilte, maar soms gebruik ik, in overleg, ook rustgevende meditatieve instrumentale (live) muziek. De klanken nemen je gedachten mee waardoor je nog beter ontspant en je hoofd weer vrij wordt van gedachten en mentale druk.

Meer Lezen

Holistische massage

Bij een Holistische massage masseer ik met aandacht en langzaam uitgevoerde technieken. Dat kan een klassieke of energetische massage zijn, holistisc pulsing of chakra massage. De intentie is om jou meer in contact te brengen met je lichaam en dat deel dat (fysieke) klachten geeft. Ik masseer de pijn niet weg, maar laat je voelen hoe het daar is en breng je aandacht er naar toe. Misschien ervaar je diepe rust, maar ook andere gevoelens of sensaties dan je gedacht had?

Meer Lezen

Holos therapie

Holos therapie is een vorm, waarbij ik gebruik maak van langzaam en met aandacht uitgevoerde Holistische massagetechnieken. Tijdens de massage vraag ik naar  je lichaamsbeleving en wat je daar precies voelt en beleeft.  Ik laat je hierdoor bewust voelen in delen van je lichaam, die jou om aandacht vragen. Aanraking daarvan  kan je meer inzicht geven in dieper liggende thema’s, die verder aandacht krijgen in dialoog en/of aanvullende (energetische) oefeningen

Meer lezen

Voetreflexzone massage

Voetreflexzone massage is een holistische massage, waarbij via massage, druk en warmte de gehele voet wordt afgetast. Het brengt jou meer in contact met eventuele blokkades in de rest van je lichaam. Ook de voetreflexzone massage gaat er vanuit, dat de mens als “geheel” behandeld wordt. Je bent niet alleen dat gedeelte van de voet waar de pijn of klacht zich bevindt. Voeten en handen bevatten immers de zenuwuiteinden van ons lichaam, die corresponderen met delen van ons lichaam.

Meer Lezen

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een indiaase holistische massage, die gericht is op het zacht in-masseren van een kruidenmassageolie in de diepere huidlagen van het totale lichaam. Hierdoor heeft de kruidenolie een smerende, ontspannende en medicinale werking. Door behandeling van de energiekanalen – de nadi’s – en de energiepunten genaamd marma’s, heeft de ayurvedische massage ook een energetisch aspect.

Meer Lezen