Interessante links:

Met onderstaande links verwijs ik naar mensen of instanties die zinvolle informatie geven over verdere verdieping over onderwerpen. Of gewoon omdat ik er een fijne ervaring beleefd heb.

Collega’s in de buurt

CMA

Collectief Massagetherapeuten in en om Amersfoort

Het Collectief  Massagetherapie in om Amersfoort  is een samenwerkingsverband van 9 HOLOS massagetherapeuten in en om Amersfoort. Wat ons hierbij bindt is de HOLOS visie op lichaamsgerichte therapie. Vanuit deze visie gaan de therapeut en cliënt via aanraking samen op zoek gaan naar de diepere oorzaken van deze klachten. De negen bevlogen massagetherapeuten uit  het collectief  volgden allemaal de vierjarige opleiding bij Holos Academie voor massagetherapie in Utrecht.

Instituut voor toegepaste integrale psychologie (ITIP):

https://itip.nl/

Het ITIP is een opleidingsinstituut voor iedereen die voluit wil leven. Ze brengen je in contact met wat je werkelijk drijft. Daardoor ontwikkel je meer zelfkennis, daadkracht en vertrouwen. Je leert vervolgens beter keuzes te maken. Levenskeuzes die aansluiten bij wie je ten diepste bent. Hier is het voor mij allemaal begonnen. Hier ben ik wakker geworden.

Academie voor Holistische massage:

www.holos.nl

HOLOS is voor mij de basis van waar uit ik mijn ontwikkeling tot massagetherapeut begonnen ben. Ik heb er zoveel mooie mensen ontmoet, die mij een flinke stap verder gebracht hebben in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling tot HOLOS massagetherapeut.

Voeding & Gezondheid – A Healthylife

Goede informatieve website van Juglen Zwaans, boordevol tips, voedingsinformatie en levensstijl adviezen. Hij helpt je  bewuster om te gaan met je eigen voeding en leert je gezonder te leven.

https://www.ahealthylife.nl

Intensive Selfcare – Stichting Bisonte:

https://bisonte.eu/projecten/intensive-self-care-11-17-mei/

Een weekje in Italië bij Sjef en Marie-Jose is een belevenis en een aanrader voor iedereen. Hier kan je  tot jezelf komen. Midden in de prachtige natuur van Noord-Italië.  Met liefdevolle houding, meditatie, natuurlijk biologisch eten uit de eigen tuin waardoor ik het verblijf als helend en zeer inspirerend heb ervaren.

Balansportaal

Internet portaal voor mensen met burn out klachten

https://balansportaal.nl/hulp/umoya-health-holistische-massage-therapie/

Artikelen in For You magazine:

https://www.foryoumagazine.nl/?s=umoya+health

For You is een voor lezers gratis magazine, dat gelegenheid biedt aan ondernemers in de regio om eigen promotie te maken. Dat kan door het schrijven van eigen betaalde artikelen over thema’s die voor klanten interessant kunnen zijn. Ik heb daar zelf 2 jaar gebruik van gemaakt en een 10-tal artikelen geschreven.

Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland:

https://www.ayurveda-agn.com/

Als je meer wil weten over een Ayurvedische levensstijl, kijk dan eens bij AGN.  AGN is een autoriteit op het gebied van de Ayurvedische levensstijl. De website is een bron van goede informatie over wat dit inhoudt en wat het je kan bieden.

Ayurvedische geneeskunde:

ben jij vata, kapha of pitta? https://www.ahealthylife.nl/ayurvedische-geneeskunde-ben-jij-vata-kapha-of-pitta/

Empowr

https://my.empowr.nl/member/product/2029

De toekomst van goed werkgeverschap is het welzijn van medewerkers
Met de expertise van 400+ vitaliteits- en welzijnsprofessionals biedt Empowr de juiste hulp voor iedere medewerker.

Umoya Health is partner van Empowr met expertise op het gebied van lichaamsbewustzijn, meer balans creëren in lichaam, geest en ziel en rustgevend. Verhogen van de eigen vitaliteit en preventief bij beginnende klachten of ondersteunend bij burn-out klachten.