Umoya Health holistische massage   Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage
Herkenbaar?

Voel je je gespannen? Is het druk in je hoofd en lukt het niet om vrij te zijn van dwanggedachten die maar blijven plagen. Heb je last van slapeloosheid? Ben je herstellend van een zware periode in je leven, of zit je er juist midden in en heb je een adempauze nodig?  Is er kanker of een andere levensbedreigende ziekte bij jou geconstateerd en vind je het fijn om gewoon even aangeraakt te worden en jezelf aandacht te geven?

Ik kan je helpen..

Misschien is het dan een goed moment om via algehele ontspanningsmassage mij jou te laten helpen en je rust te laten ervaren. Rust in je hoofd, rust in je armen en benen, rust in je nek en schouders, kortom overal waar je spanning voelt in je lichaam en aandacht wilt geven door een rustgevende ontspanningsmassage.

De massagesessie

Door mijn langzaam uitgevoerde ontspanningsmassages neem ik je mee naar je lijf en mag alles in jou tot rust komen. Soms is daarbij stilte gewenst, maar het kan ook fijn zijn om voor jou passende muziek te horen. Ik gebruik verwarmde olie en desgewenst rustgevende geuren. Mijn massage wordt helemaal op jou afgestemd, zodat je je helemaal kan ontspannen.

Boedha Umoya Health holistische massages