Ayurvedische Massage

Umoya Health Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een holistische energetische massage voor het totale lichaam. Het is afkomstig uit India en richt zich op gezondheid en balans van lichaam en geest. Een ayurvedische massage heet ook wel Abhyangamassage, wat liefdevolle handen betekent. Door zachte ritmische strijkingen ontspant het lichaam en laten de spieren en gewrichten hun verkrampingen los. Bij de massage gebruik ik een  warme medicinale kruidenolie.

De massage werkt helend, waardoor stress, vermoeidheid en slapeloosheid verminderen. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en voert actief afvalstoffen af. De Abhyangamassage heeft invloed op energiebanen, chakra’s en meridianen.

Binnen de ayurvedische leer en levensstijl worden drie type constituties van mensen onderscheiden. Deze noemen we tridosha’s. Voor elk type (vata, pitta of kapha) is er een afzonderlijke olie. Zo pas ik massage aan, aan de persoonlijke lichaamsgesteldheid van de cliënt.

Door deze massage ontstaat er een stimulering van de vitale energie, de prana wat het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevordert. Je ervaart meer bewustwording van je eigen lichaam. Deze massage helpt ook bij het losmaken van emotionele blokkades.

Ik geef deze 2 uur durende massage met rust en liefde en veel persoonlijke aandacht.

TIP 

Kies voor Holistische massage of Holos therapie als je maar een gedeelte van je lichaam wil laten masseren of als je 2 uur te lang vindt.

Boedha Umoya Health holistische massages