Umoya Health holistische massage   Holistische massage

Umoya Health Holistische massage

Rust – Ruimte – Aandacht

Kenmerkend voor een Holistische  massage is dat ik je met aandacht met langzaam uitgevoerde (massage)technieken aanraak. Door dit rustige tempo blijft jouw aandacht bij de aanraking. Hierdoor ervaar je je lichaam beter. Daardoor merk je dat er ook meer rust ontstaat in je hoofd en lijf. Je ervaart ook meer ruimte en tijd in jezelf. Je stelt je meer open voor wat er misschien werkelijk met je aan de hand is.

Een holistische massage is onderdeel van de HOLOS therapie en dus meer dan een gewone ontspanningsmassage. Het gaat uit van een innerlijk bewustzijn dat jij als mens een eenheid bent van lichaam, ziel en geest. Jouw lichaam staat niet op zichzelf en reageert op emoties, gedachten en verlangens. Door mijn manier van aanraken en masseren nodig ik je uit om met aandacht te voelen wat er is in jouw lijf en bewust daarbij te blijven. Wat heeft jouw lichaam je te vertellen…?

Sta even stil…. bij de plekken waar het goed voelt of juist niet.

Is het fijn als het aangeraakt wordt of juist niet…?

Bewust voelen van je lichaam

Bij een holistische massage hoeft er niets veranderd of weggemasseerd worden. Het is zoals het is. Maar dat wil niet zeggen dat er niks verandert! Bewustwording en acceptatie van wat zich aandient aan gevoelens, gedachten of emoties tijdens of na de massage zet vaak al een verandering ten goede in werking. Door het lichaam aan te raken worden dus ook de geest en de ziel aangeraakt.  Tijdens de massage maak ik gebruik van technieken uit de energetische massage, chakra-massage, holistic Pulsing of focussing volgens Gendlin.

Meer inzicht

Door deze specifieke lichaamsgerichte aanpak ontstaat er meer inzicht, herkenning van je eigen gedachtenpatronen en levensovertuigingen, waardoor er licht komt op dat wat jou werkelijk bezig houdt, waar je onder lijdt en wie je werkelijk ten diepste bent. Dit werkt bevrijdend en helend.

HOLOS academie voor massagetherapie