Massage op de feelgoodtime beurs

Zondagmiddag 26 maart een leuke kleine spirituele beurs Feelgoodtime033 in het buurthuis Klokhuis bezocht als deelnemer en daar voor het eerst mijn nieuwe roll-up banner getoond. Man, wat ben ik daar trots op! Ook de stand wat anders ingericht dan vorig jaar en meer getoond wat ik te bieden heb. Ook een leuke slide show op de laptop gemaakt van mijn massage technieken en wat vitamientjes mee genomen van Beyuna en een paar mooie kaarsen. Kortom… ik was er helemaal klaar voor….

En dat is precies wat er gebeurde…. ik was er klaar voor…. Vanaf de opening kreeg ik klanten en allemaal wilden ze graag de massage op de tafel en niet op de stoel! Ik heb 5 klanten gehad en allemaal hadden ze een goede reden om bij mij te komen. Mensen met een kleine beurs, die veel last op hun nek en schouders voelen. Mijn massage gaf verlichting en ruimte voor emoties en gedachten daarover. En of het nu een beursomgeving was, maakte hen niet uit. Ze kwamen tot rust en durfden te ontspannen.

En er gebeurde ook wat met mij. Ook ik ontspande en merkte dat het me veel energie gaf. Het was fijn om te geven en in gesprek te komen met hen. Ik kon compassie voelen, zonder de last van mijn klanten over te nemen. Ik stond bij hen en luisterde naar wat ze soms te vertellen hebben. Aandacht, daar draait het allemaal om. Aandacht voor je medemens, maar ook voor je zelf.