Welke soort massage past bij jou?

Massageaanbod

Umoya Health holistische massages

Een ontspanningsmassage is een massage die wordt uitgevoerd met langzaam en met aandacht uitgevoerde massagetechnieken. Het doel is jou en je lichaam rust te laten ervaren in hoofd en lichaam. Dit kan in volledige stilte uitgevoerd worden, maar eventueel ook met rustgevende muziek of (live) klanken van wind-chimes, klankschaal of gitaar

Holistische massage is een massage die wordt uitgevoerd met langzaam en met aandacht uitgevoerde haptische, klassieke of bindweefsel massagetechnieken. Door te vragen naar je beleving tijdens de massage laat ik  je bewust voelen hoe het met je is in gebieden van je lichaam, die om aandacht vragen. Aanraking daarvan  kan je meer inzicht geven in dieper liggende thema’s.

Voetreflexzone massage is een holistische massage, waarbij via masseren, druk en warmte de gehele voet wordt afgetast en je meer in contact brengt met eventuele blokkades in de rest van je lichaam. Ook de voetreflexzone massage gaat er dus vanuit, dat de mens als “geheel” behandeld wordt en niet alleen dat gedeelte van de voet waar de pijn of klacht zich bevindt.

Ayurvedische massage is een indiaase holistische massage, die gericht is op het zacht in-masseren van een kruidenmassageolie in de diepere huidlagen van het totale lichaam. De kruidenolie heeft een smerende, ontspannende en medicinale werking. Door behandeling van de energiekanalen – de nadi’s – en de energiepunten genaamd marma’s, heeft de ayurvedische massage ook een energetisch aspect. De ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage waarbij dus ook het hoofd en gezicht meegenomen worden.