Ayurvedische Massage

Umoya Health Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een holistische energetische massage voor het gehele lichaam, afkomstig uit India en richt zich op gezondheid en balans van lichaam en geest. De warme medicinale kruidenoliemassage, die in de praktijk gegeven wordt, is de Abhyangamassage, wat liefdevolle handen betekent. Door zachte ritmische strijkingen ontspant het lichaam zich en laten de spieren en gewrichten hun verkrampingen los.

De massage werkt helend en doet stress, vermoeidheid en slapeloosheid verminderen. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en voert afvalstoffen af. De Abhyangamassage heeft invloed op energiebanen, chakra’s en meridianen.

De massage wordt aangepast aan de drie type constituties van mensen, die tridosha’s genoemd worden. Voor elk type (vata, pitta of kapha) is er een afzonderlijke olie. Zo wordt de massage aangepast aan de persoonlijke lichaamsgesteldheid van de cliënt.

Door deze massage ontstaat er een stimulering van de vitale energie, de prana en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevorderd. Ook ontstaat er meer bewustwording van het eigen lichaam. Deze massage helpt bij het losmaken van emotionele blokkades. De massage wordt met liefde en persoonlijke aandacht en in alle rust gegeven.

Boedha Umoya Health holistische massages