Massage-ervaringen

Wat vinden klanten van mij….

“Frank gaat op een natuurlijke en oprechte manier het contact aan.
Zijn bijzondere massage voelt aan als een krachtige en diepe aanraking, die verder gaat dan het lichaam. Voelbaar is dat je gehele –zijn- aangeraakt en behandeld wordt.
Je bent bij Frank in goede handen…”

Krista Tulkens

“Frank is een integere man en uitstekend masseur. Iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt. Hij verdiept zich in jou als mens en sluit aan bij wat jij nodig hebt. Ik heb het mogen ervaren en het was zeer prettig en helend.”

Lea Hellings

“Bij Frank voel je je gezien.
Zijn handen weten precies waar ze moeten zijn en wat ze moeten doen om je lijf weer in balans te krijgen. Er zit rustige, aandachtige en liefdevolle energie in zijn bewegingen en handgrepen. Je voelt dat zijn aandacht echt helemaal bij jou is en dat hij zich op je lichaam en je zijn afstemt. Dat is echt holistische massage!”

Heleeni Greeve

“Na een valpartij in mijn huis, bij frank geweest voor een rugmassage met cacao olie. Hij begon met gitaar spelen en dat bracht mij meteen ontspanning. Ik kreeg een heerlijk uur durende massage met na afloop een kleine klankschaalsessie. Super ontspannend. De volgende dag was de rugpijn beduidend verminderd tot weg. Kortom UMOYA MASSAGE een aanrader. Complimenten aan Frank.

Nikki Toebak

“Een massage bij Frank is pure weldaad. Frank stelt intelligente vragen, is zeer toegewijd en aandachtig. Ik ben me gewaar geworden van mijn ademhaling; iets wat je maar al te snel vergeet. Kortom een mooie ervaring!

Jacqueline Schoone

“Het gaat niet alleen om het wegnemen van lichamelijke ongemakken, het dwingt je beter naar jezelf te kijken, zet aan tot zelfreflectie.. Geeft mij een goed gevoel!

Monique Brouwer